Locadia niet blij bij Brighton: "Heel raar hoe het hier loopt"

30 maart 2019, 09:42

Jürgen Locadia is absoluut niet te spreken over de gang van zaken bij Brighton & Hove Albion. De aanvaller vindt het moeilijk om aan te gaan met zijn situatie bij de Engelse club, waar hij momenteel bankzitter is.

De oud-speler van PSV presteerde goed rond de jaarwisseling, maar belandde daarna ineens op de bank. "Het is heel raar hoe het hier loopt. Het verhaal klopt gewoon niet", zegt hij tegen De Telegraaf. "Voor mijn gevoel ging het juist de goede kant op, maar drie weken geleden belandde ik zelfs op de tribune. Ik ben voor heel veel geld gehaald. Toch krijg ik nauwelijks een kans."

Locadia heeft nog een contract tot 2022, maar ziet op deze manier weinig perspectief. "Natuurlijk is het hier financieel prachtig, maar wat heb je daaraan als je niet speelt? Ik zal in gesprek gaan met de club wat mijn perspectief is voor volgend seizoen. Als de trainer mij een bankspeler vindt, dan wil ik niet blijven. Ik ben nog hartstikke gemotiveerd, maar het moet niet nog twee jaar doorgaan zo. Je moet wel een keer een heel seizoen spelen en vertrouwen krijgen van de trainer. Ik raak er niet onzeker van, wel gefrustreerd."

De spits staat dit seizoen op twee treffers in 22 duels in de Premier League.

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen