Lyon trekt na wisselbeurt Memphis duel naar zich toe

29 maart 2019, 22:47

Olympique Lyon heeft dankzij een laat doelpunt van Martin Terrier de winst gepakt tegen Stade Rennes. De vrijdagavondwedstrijd stevende af op een bloedeloze remise, tot vier minuten voor tijd de 0-1 viel. Memphis Depay was vlak voor het doelpunt van Terrier vervangen door Bertrand Traoré.

De voorbije interlandperiode wist Memphis bij Oranje veel indruk te maken. Zowel tegen Wit-Rusland (twee doelpunten, twee assists) als tegen Duitsland (één doelpunt, één assist) was de aanvaller de grote man bij het Nederlands elftal. Bij Lyon hoopte Memphis ook belangrijk te zijn, maar de 25-jarige aanvaller wist ondanks een paar kansen het net niet te vinden.

Een paar minuten voor tijd besloot Bruno Genesio om Memphis naar de kant te halen en Traoré in te brengen. De oud-Ajacied had weinig tijd nodig om zijn bijdrage te leveren. De aanvaller uit Burkino Faso gaf de bal mee aan Léo Dubois, die de bal panklaar voor Terrier neerlegde. De Franse aanvaller hoefde zijn voet enkel tegen het leder te zetten en bezorgde zijn ploeg daarmee de volle buit.

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen