Eredivisie Vrouwen: FC Twente wint en grijpt de koppositie weer

29 maart 2019, 21:30

FC Twente is de nieuwe koploper in de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen. De Tukkers waren vrijdagavond met 1-3 te sterk voor ADO Den Haag en passeren zowel Ajax als PSV op de ranglijst. De Amsterdammers kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen PEC Zwolle, terwijl de Eindhovenaren niet in actie kwamen.

ADO Den Haag - FC Twente 1-3

FC Twente profiteerde optimaal van het puntenverlies van Ajax door met 1-3 te winnen van ADO Den Haag. De Tukkers kwamen vlak voor rust op achterstand door een doelpunt van Chasity Grant, maar rechtten na rust de rug. Door goals van Renate Jansen, Ashleigh Weerden en Joëlle Smits eindigde het duel in 1-3. Twente is door de zege PSV voorbij, al hebben de Eindhovenaren wel een wedstrijd minder gespeeld.

Ajax - PEC Zwolle 0-0

Ajax bezette voorafgaand aan het duel met PEC Zwolle de tweede plaats en had zodoende de koppositie van PSV kunnen overnemen. De Amsterdammers slaagden er echter niet in om de Zwollenaren te verslaan, die in de kampioenspoule nog geen enkel punt hadden gepakt. Door de bloedeloze remise blijft Ajax steken op de derde plaats met één punt achterstand op FC Twente, de nieuwe koploper.

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen