Rutten ziet toptalent Verschaeren verlengen bij Anderlecht

29 maart 2019, 19:59

Yari Verschaeren heeft bij RSC Anderlecht een nieuw contract getekend. De zeventienjarige middenvelder, die onder Fred Rutten basisspeler is bij de Belgische club, heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2022. In België wordt Verschaeren een grote toekomst voorspeld.

De jonge middenvelder debuteerde in november en heeft zich ondanks zijn jonge leeftijd in de basis gespeeld. "De ondertekening van dit contract staat symbool voor het beleid van RSC Anderlecht, een beleid waarin de jeugd een centrale rol speelt", aldus sportief directeur Michael Verschueren. "We zijn bijzonder blij dat Yari zijn contract heeft verlengd. Het bewijst dat hij gelooft in het plan dat RSC Anderlecht voor hem, en de rest van de jeugd, heeft uitgewerkt."

Hoofd jeugdopleidingen Jean Kindermans is eveneens blij met het contractnieuws. "Dat Yari een toptalent is, hoeven we niet uit te leggen. Dat bewijst hij wekelijks bij de A-ploeg. Ik ben dan ook erg blij met deze contractverlenging. Het toont aan dat hij gelooft in het traject dat wij sinds de U9 met hem uitbouwen en het ook in de toekomst willen verderzetten."

Verschaeren speelde inmiddels twaalf wedstrijden in de hoofdmacht van Anderlecht en was daarin goed voor één doelpunt en vier assists.

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen