Stevens kijkt bij Schalke 04 niet te veel naar de ranglijst

29 maart 2019, 19:54

Huub Stevens kijkt ondanks de penibele situatie bij Schalke 04 niet te veel naar de ranglijst. De club uit Gelsenkirchen is bezig aan een dramatische tweede seizoenshelft en staat nog maar drie punten boven de degradatiezone. Komende zondag gaat de club van de Nederlandse trainer op bezoek bij Hannover 96.

Vlak voor de interlandperiode ging Schalke bij de rentree van Stevens onderuit tegen RB Leipzig (0-1). VfB Stuttgart, op dit moment de grootste concurrent van de club uit Gelsenkirchen, pakte toen een punt. Komende zondag hoopt Stevens op zijn eerste succesje als opvolger van Domenico Todesco. Het zou voor Schalke de allereerste competitiezege van het jaar zijn.

Voor het gevoel, maar vooral met het oog op de degradatiestrijd kan Schalke de punten goed gebruiken. "Maar de ranglijst is op dit moment niet belangrijk. Dat is het pas als er 34 wedstrijden zijn gespeeld", probeert Stevens op de persconferentie de druk op zijn ploeg te verlichten. Over de tegenstander, nummer zeventien Hannover, wil hij evenmin weinig kwijt. "Het gaat om ons. Ik wil dat mijn spelers weer gaan presteren."

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen