ADO wil omhoog en beter spelen: "Dat moet gewoon, klaar"

29 maart 2019, 16:03   Bijgewerkt: 29 maart 2019, 17:25

ADO Den Haag is dit seizoen bezig aan een wat kleurloos voetbaljaar. Goede resultaten wisselen snel met slechte uitslagen en dus staat de ploeg uit de Hofstad momenteel veertiende in de Eredivisie. Dat is te laag, beseft Alfons Groenendijk.

Hij is er op gebrand om de weg omhoog in te slaan in de laatste fase van het seizoen. De inhaalslag moet zaterdag tegen Vitesse (thuis) beginnen, vindt Groenendijk. "Met nog acht wedstrijden te gaan hebben we het nog wel in eigen hand. We gaan ervoor zorgen dat we op hetzelfde niveau spelen volgend jaar. Dat moet gewoon, klaar", zegt de trainer. "Dit is een belangrijke wedstrijd tegen een pittige tegenstander, maar we krijgen altijd kansen. In al onze wedstrijden ligt het bijna dicht bij elkaar. Het is zaak om de kansen beter af te maken."

Sterspeler Nasser El Khayati stelt dat het belangrijk is dat ADO positief blijft. "Want daaraan kan je je vasthouden", vindt hij. "We hebben dit seizoen te veel punten laten liggen, maar hopen constanter te zijn in de laatste acht duels. Vitesse staat toch weer op de vijfde plek, maar dat soort ploegen ligt ons wel. Vorig seizoen werd het ook 1-0 tegen een sterk Vitesse. Laten we hopen op een herhaling daarvan. Uit hebben we ook keurig met 1-1 gelijkgespeeld. Eigenlijk hadden we toen recht op meer."

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen