VVV zegt zevental contracten op, Steijn wil winnen van NAC

29 maart 2019, 17:25

VVV-Venlo is vrijdag naar buiten gekomen met nieuws over contracten. Net als veel andere profclubs schept de club deze week duidelijkheid over de contracten van spelers met aflopende verbintenissen. Bij VVV wordt er mogelijk afscheid genomen van enkele grote namen.

De club meldt dat de contracten van Johnatan Opoku, Moreno Rutten, Ralf Seuntjens, Tristan Dekker, Delano van Crooij, Evren Korkmaz en Jerold Promes formeel zijn opgezegd. Dat betekent echter niet dat de deur naar een nieuw contract helemaal dicht is, zegt manager voetbalzaken Stan Valckx. "Met een groot aantal van deze jongens wordt momenteel gesproken over hun toekomst. De gesprekken lopen nog", zegt hij op de clubwebsite.

Uiteraard is VVV ook druk bezig met de wedstrijd tegen NAC Breda van zondag. Bij de hekkensluiter staat er met Ruud Brood nu een nieuwe coach aan het roer. "Ik ben inderdaad heel benieuwd hoe ze gaan spelen. Of de trainerswissel ook leidt tot een andere opstelling. We zullen het wel zien", zegt Maurice Steijn op de clubwebsite. "Ze hebben natuurlijk een aantal heel goede spelers dus we zullen scherp aan de wedstrijd moeten beginnen."

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen