Willem II-coach Koster: "In zes weken gaat er veel gebeuren"

29 maart 2019, 17:26

Adrie Koster doet het tot dusver uitstekend bij Willem II. De trainer staat negende met zijn ploeg en gaat begin mei nog de bekerfinale spelen tegen Ajax. In aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard benadrukt de trainer echter dat de beslissing nog moeten vallen.

De trainer neemt het zaterdagvond op tegen Fortuna en kan niet beschikken over Vangelis Pavlidis, Pol Llonch, James McGarry en Elmo Lieftink. De coach weet dat er een cruciale fase aanbreekt. "In zes weken gaat er veel gebeuren en vallen de beslissingen. Dinsdagen mogen we alweer naar Almelo. We willen zo hoog mogelijk eindigen en we hebben natuurlijk nog de bekerfinale in het verschiet. Als club willen we een stap maken, dus wíllen we om prijzen en play-offs spelen."

Eerder dit seizoen speelde Koster met Willem II met 4-4 gelijk bij Fortuna. De oefenmeester heeft daar gemengde gevoelens aan overgehouden. "Het was een vermakelijke wedstrijd, maar als je uit vier doelpunten maakt, win je normaal gesproken." De trainer ziet Fortuna, dat dertiende staat, niet als degradatiekandidaat. "Ik denk niet dat ze daarvoor in aanmerking komen. Ze spelen goed voetbal en pakken de nodige punten. Zowel thuis als uit."

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen