Wormuth waarschuwt voor 'ander team' van De Graafschap

29 maart 2019, 14:52

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth verwacht een zeer zware wedstrijd op bezoek bij De Graafschap. Volgens de Duitse coach staat er sinds de winterstop namelijk een heel ander elftal in Doetinchem. "Ze hebben zich, met een aantal nieuwe spelers, prima verbeterd. Het is een ander team geworden dan het De Graafschap van voor de winterstop."

Dat zei de coach op de clubsite over de opponent van zaterdagavond. "De Graafschap heeft hetzelfde puntenaantal als wij na de winterstop en zelfs een beter doelsaldo in de tweede helft van het seizoen", waarschuwt hij zijn elftal. In de laatste vier duels pakten De Superboeren zeven punten en dat zijn er twee meer Heracles greep.

Jesper Drost (geschorst), Robin Pröpper (knie) en Dabney Dos Santos (ziek) zijn er in elk geval niet bij en Alexander Merkel - die bij zijn terugkeer van de nationale ploeg van Kazachstan flinke vertraging op liep door zijn visum - begint op de bank. "We werken toe naar een 'Engelse week', dus hij zou tegen Willem II en NAC Breda weer kunnen spelen", aldus Wormuth.

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen