KNVB gaat bekerfinale niet uitstellen voor CL-avontuur Ajax

29 maart 2019, 14:04

De KNVB is niet van plan om een nieuwe datum te zoeken voor de bekerfinale tussen Ajax en Willem II. De eindstrijd staat ingepland op 5 mei, maar door de Champions League-duels van de Amsterdammers werd er gesproken over mogelijk een nieuwe datum. De bond heeft aangekondigd dat dit echter niet zal gebeuren.

Ajax speelt op 10 en 16 april tegen Juventus in de kwartfinales. Slaagt Ajax erin om de grootmacht uit te schakelen en de halve finale te halen, dan komt Ajax rondom de bekerfinale in actie in het miljardenbal. Dit kan als ongunstig voor de Amsterdammers worden gezien. Gezien het belang van de Europese duels van Ajax voor het Nederlandse voetbal, overwoog de KNVB een nieuwe datum te kiezen voor de bekerfinale.

Aanvankelijk leek het erop dat er maandag pas een beslissing zou worden genomen over de bekerfinale, maar de bond heeft vrijdag al duidelijkheid geschept. De finale zal niet worden verschoven. Eerder verplaatste de bond wel het competitieduel van Ajax met PEC Zwolle vanwege de Champions League-verplichtingen.

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen