Poldervaart beseft dat Excelsior goals nodig heeft na droge serie

29 maart 2019, 12:02

Excelsior heeft de afgelopen vier wedstrijden niet gescoord en treft het met sc Heerenveen een ploeg die zelden de nul houdt. Wat dat betreft komt de Friese opponent op een gelegen moment, maar omdat het de laatste drie duels niet verloor, moeten de Rotterdammers voorlopig naar onderen kijken. "Dit worden twee hele belangrijke weken, met drie tegenstanders tegen wie we grote stappen kunnen maken."

Dat vertelde trainer Adrie Poldervaart tegenover RTV Rijnmond. Met Heerenveen, NAC Breda en FC Groningen wachten er tegenstanders tegen wie Excelsior mogelijkheden ziet. Maar dan hebben de Rotterdammers wel doelpunten nodig, beseft Poldervaart. "We hebben nu vier wedstrijden niet gescoord. Voor de winterstop was dat precies andersom, maar nu krijg dit de aandacht. We moeten zorgen dat wij een keer tot scoren moeten komen, want dat kan je wedstrijden winnen", zei de coach.

Excelsior staat inmiddels nog maar een punt boven de streep, maar volgens Poldervaart is er geen reden tot paniek. Al het hele seizoen is het verschil met de ploegen onder de streep namelijk klein. "Maar de onderste ploegen pakken ook veel punten. Vorig seizoen had je met ons aantal punten acht punten voorgestaan op de ploegen onder de streep."

Met een volledig fitte selectie, alleen Robin van der Meer kan nog een wedstrijdminuten maken, reist Poldervaart af naar Heerenveen. "Het is duidelijk dat zij veel tegengoals krijgen, maar dat krijgen wij ook", relativeerde hij het aantal tegentreffers van de Friezen.

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen