ADO verlengt contract Immers met drie seizoenen

29 maart 2019, 10:45

Lex Immers heeft zijn aflopende contract bij ADO Den Haag met liefst drie jaar verlengd. De middenvelder zal tevens na zijn loopbaan als profvoetballer verbonden blijven aan de club en is dan ook blij dat hij op 32-jarige leeftijd een dergelijk contract heeft kunnen tekenen in de Hofstad. "ADO Den Haag is en blijft mijn club. Ik draag ons mooie shirt nog altijd met veel trots."

Dat vertelt hij over zijn nieuwe verbintenis, die hem in elk geval tot en met 2022 bij ADO Den Haag houdt. "Ik kom al vanaf mijn negende bij ADO Den Haag en heb hier al ontzettend veel dingen meegemaakt. De keuze om terug te keren in de zomer van 2017 heb ik op gevoel gemaakt en dat is een uitstekend besluit gebleken", aldus Immers.

Immers debuteerde op 24 augustus 2007 voor ADO en kwam via Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge weer terug in ADO Den Haag. Manager voetbalzaken Jeffrey van As is ook content met het nieuwe contract. "Lex is voor ons een zeer belangrijke speler, zowel op het veld als in de kleedkamer", zei hij. "Daarnaast pakt hij zijn verantwoordelijkheden en staat hij altijd klaar om zijn collega's te helpen. Hij is daarom in meerdere opzichten een voorbeeld voor zijn medespelers. Niet voor niets willen wij Lex ook na zijn actieve loopbaan graag behouden, als jeugdtrainer."

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen