'Ronaldo laat komende drie Juve-duels schieten voor Ajax'

29 maart 2019, 10:29   Bijgewerkt: 29 maart 2019, 10:45

De Italiaanse media hebben een boekje gedaan over de herstelperiode van Cristiano Ronaldo: de Portugees van Juventus zal de komende drie duels niet in actie komen voor de Oude Dame en wil door middel van zwembad- en tecar-therapie tijdig fit geraken om de duels in de Champions League met Ajax te kunnen spelen.

Dat schrijven diverse Italiaanse media. Ronaldo mist daardoor sowieso de duels met Empoli, Cagliari en AC Milan om optimaal fit te zijn voor het treffen met Ajax. Met beide therapieën, massages en fysiotherapie wil Ronaldo - die namens Portugal een hamstringblessure opliep in het duel met Servië - een operatie voorkomen. Bij de zwembadtherapie doet de Portugees oefeningen in een sterk verwarmd bad.

Tecar therapie houdt in dat de bloedsomloop van een sporter wordt verbeterd, waardoor het lichaam sneller herstelt. Onduidelijk is nog of hij tijdig fit geraakt: Juventus wilde nog geen duidelijkheid geven, maar liet wel weten dat het geen ernstige blessure betrof. Zelf was hij er wel van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/347933/ronaldo-zegt-dat-hij-over-twee-weken-kan-spelen-tegen-ajax/,_blank,overtuigd] dat hij het duel in de Johan Cruijff ArenA ging halen.

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen