Groningen-speler Memisevic betwist optie in contract

29 maart 2019, 08:25   Bijgewerkt: 29 maart 2019, 08:32

FC Groningen en Samir Memisevic zitten in een impasse: de club wilde de optie in het contract van de verdediger lichten en hem dus een jaar langer in het noorden houden, maar volgens de Bosniër en zijn management is die optie niet rechtsgeldig. En dus zijn ze in onderhandeling over een uitkomst. Directeur Hans Nijland - die het contact overigens het liefst zou openbreken en verlengen - maakt zich nog geen zorgen.

Dat laat hij weten tegenover het Dagblad van het Noorden. "Hoeveel opties hebben we in al die jaren al niet gelicht? Er is nooit gedoe over geweest. Wij zijn hierdoor ook wel enigszins verrast, te meer omdat onze verstandhouding met Samir Memisevic prima is", laat hij weten over de kwestie. En voor diens zaakwaarnemer, die ook Dusan Tadic en Filip Kostic begeleidde en dus bekend is in Groningen, geldt hetzelfde.

Toch is er een impasse, maar Nijland zit er niet over in dat het gewoon goed komt. "We worden hier nog niet zenuwachtig van, maar het is hoe dan ook wel hartstikke vervelend dat we in dit soort discussies belanden. Ik ga er vanuit dat we er op een goede manier uit zullen komen."

De 25-jarige Memisevic kwam in 2016 over naar FC Groningen en tekende een contract voor drie seizoenen, met de optie voor nog een extra jaar. Was hij van origine een centrale verdediger, speelt hij deze jaargang regelmatig op het middenveld.

Word jij de nieuwe Koning Donnie bij de TOTO?!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen