Sigthórsson hoopt na mislukt avontuur bij Nantes op nieuwe club

28 maart 2019, 22:35

Na een hopeloos en mislukt avontuur bij FC Nantes verwacht ex-Ajacied en AZ'er Kolbeinn Sigthórsson binnenkort een nieuwe club kenbaar te kunnen maken. De IJslander is sinds deze maand transfervrij nadat zijn contract in Frankrijk werd ontbonden.

Sigthórsson kwam in vier jaar tijd niet verder dan 33 potjes bij de Ligue 1-club en kende dus na zijn vertrek bij Ajax in 2015 nauwelijks gedenkwaardige voetbalmomenten. Op de clubsite van de Amsterdammers blijft hij echter hoopvol. "Ik heb niet veel gespeeld de afgelopen tijd, maar ik ben weer fit en ik werk iedere dag met een personal trainer om in conditie te blijven."

De spits, die in het midden laat met welke clubs hij in gesprek is, is verder vol lof over het huidige Ajax. "Het is ongelofelijk dat ze in de kwartfinale staan. Maar als je kijkt naar hoe goed ze spelen, zoals in Bernabéu, is het eigenlijk ook weer geen verrassing. Ajax heeft gewoon een heel sterk team. Ik denk dat ze nog verder kunnen komen. Dit elftal kan de finale halen. Waarom niet?"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen