Straalman kan blijven bij De Graafschap, maar houdt opties open

Straalman kan blijven bij De Graafschap, maar houdt opties open

28 maart 2019 – Bart Straalman weet nog niet of hij zijn loopbaan bij De Graafschap voortzet. De verdediger is bezig aan zijn vijfde seizoen in Doetinchem, heeft een aflopend contract, maar zegt sowieso te kunnen blijven bij de eredivisionist.Volgens de verdediger is De Graafschap zijn 'plekkie' geworden, stelt hij in gesprek met Omroep Gelderland. Hij maakte in Gelderland onder meer een promotie en een degradatie mee en wil niet meer een stapje terug doen. Ik wil in elk geval op het hoogste niveau spelen. 'Misschien komt er een mooie nieuwe club voor mij. Maar dan moet het wel iets leuks zijn en het plaatje moet goed zijn en kloppen."

Mocht er niets beters op zijn pad komen, blijft de Achterhoeker met alle liefde op de Vijverberg. Er ligt een aanbieding voor me klaar. Die is nog niet aangeboden. Ik wacht rustig af. Het is niet zo dat ik twijfel, helemaal niet."

Wel is de verdediger behoedzaam betreffende de wisselingen in de technische staf. Hoofdtrainer Henk de Jong vertrekt namelijk en een opvolger is nog niet bekend. "Ik beslis dus later en kijk dan wat mijn gevoel zegt."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 28 januari 2020

  2. maandag 27 januari 2020