Zaakwaarnemer Tagliafico lijkt vertrek aan te kondigen

28 maart 2019, 18:35

Daar waar André Onana zijn contract bij Ajax verlengde, lijkt Nicolas Tagliafico op weg naar de uitgang van de Johan Cruijff Arena. De begeerde 26-jarige Argentijn heeft volgens zijn zaakwaarnemer Ricardo Schlieper een nieuw contractvoorstel van Ajax afgewezen.

In gesprek met Muy Independiente gaat Schlieper dieper in op de situatie rondom Tagliafico, die ruim een jaar geleden overkwam van Independiente en een uitstekend seizoen doormaakt in Amsterdam. Aan het geld dat de Ajacieden boden, lag het niet. "Ajax was bereid om te evenaren wat andere clubs aan Tagliafico zouden willen betalen. Maar we hebben het voorstel niet geaccepteerd, omdat dit het juiste moment is om een stap te maken. We zullen zien wat er op de markt gaat gebeuren."

Tagliafico kostte begin 2018 slechts 4,5 miljoen euro en lijkt bij een vertrek de Champions League-kwartfinalist beduidend meer op te leveren. Inmiddels is de verdediger namelijk vice-aanvoerder van Argentinië en kan hij zich heugen op belangstelling van onder meer Atlético Madrid en Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen