Preud'homme bevestigt naderende transfer van Marin naar Ajax

Preud'homme bevestigt naderende transfer van Marin naar Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 maart 2019 – Hoewel Razvan Marin recentelijk nog aangaf niets te weten van zijn aanstaande transfer naar Ajax, is de overgang dan toch wel degelijk in kannen en kruiken. Standard Luik-trainer Michel Preud'homme gaf namelijk toe dat hij verwacht dat het niet meer mis kan lopen. "Of het nog kan mislopen? Zolang het niet officieel is, weet je nooit, maar ik denk het niet."

Dat vertelde hij tegenover de Het Belang van Limburg over de transfer van de middenvelder die op de rol staat. De Roemeen zou voor vijf jaar kunnen tekenen in Amsterdam en voor hem zou zo'n twaalf miljoen euro worden betaald, zo werd aan het begin van deze week duidelijk. De hoofdrolspeler ontkende zelf echter dat hij wist van de interesse vanuit Amsterdam.

Dat lijkt dus niet te kloppen, aangezien Preud'homme heeft toegegeven dat er wel degelijk iets speelt en dat ook hij niet meer verwacht dat het nog afketst. "Als je het niveau van Ajax bekijkt, is het een grote beloning voor hem. Hij verdient het", zei de coach van de middenvelder. "Hij pas goed in hun spel."

Lees ook: Beoogde aanwinst Marin 'weet niets' van interesse van Ajax

Reacties

gerelateerd