Eisenga strijdvaardig bij NAC: "Er moet stevig gebouwd worden"

28 maart 2019, 12:08

Luuc Eisenga wil van NAC Breda weer een stabiele Eredivisionist maken op termijn. Dat is de missie waar de algemeen directeur donderdag aan begonnen is samen met de eveneens aangestelde technisch directeur Tom van den Abbeele. "Er moet stevig gebouwd worden. Ik kijk er heel erg naar uit", aldus Eisenga tijdens de presentatie.

Of de bestuurder dat moet doen in de Eredivisie of Eerste Divisie is nog onbekend. Toch hopen beide nieuwe heren uiteraard nog op handhaving op het hoogste niveau. "Zolang handhaving theoretisch mogelijk is, wil ik het niet hebben over eventuele consequenties van een degradatie. Deze club heeft veel potentie. Kijk alleen naar de supporters, die altijd pal achter de club blijven staan. Ik kijk ernaar uit om met iedereen de schouders eronder te zetten", aldus Eisenga tegenover de Leeuwarder Courant.

Ook technisch directeur Van den Abbeele heeft veel vertrouwen in de toekomst, vertelt hij tegenover Omroep Brabant. "Mijn taak is om een nieuwe, goede structuur neer te zetten. Natuurlijk moet er op korte termijn gezorgd worden dat we op het hoogste niveau blijven, maar op de lange termijn moeten we van NAC een stabiele club maken met gezonde ambities", aldus de nieuwe 'td', die een kern van 25 spelers wil en een samenwerking met Manchester City - die op veel kritiek kan rekenen in Brabant - niet uitsluit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen