Real-keeper Courtois hoopt dat Ajax de Champions League wint

28 maart 2019, 09:24

Als het aan Real Madrid-keeper Thibaut Courtois ligt, dan wint Ajax dit seizoen de Champions League. Dat vertelde de doelman van De Koninklijke op de vraag wie hij hoopte dat het miljardenbal wint. Dat is enigszins opvallend aangezien de Amsterdammers juist voor de uitschakeling van Real Madrid zorgden in de achtste finale.

"Ik hoop dat Ajax de Champions League wint", beantwoordde de Belg de vraag tegenover El Transistor. Dat Real Madrid werd uitgeschakeld door Ajax, had Courtois niet direct verwacht. "We wisten dat het moeilijk zou worden, maar hadden ook een beetje pech. Raphaël Varane raakte al snel de lat met een kopbal", wist de goalie, die zijn basisplaats onder Zinedine Zidane inmiddels is kwijtgeraakt aan Keylor Navas.

"Toch voel ik mezelf nog steeds de beste keeper ter wereld", hield hij vol, ondanks dat hij bij België een pijnlijke blunder maakte tegen Rusland. Ook gaf Courtois toe dat hij Eden Hazard graag als teamgenoot zou krijgen in Madrid. "Ik weet niet of hij gaat tekenen voor Real en wat hij zelf wil. Voor mij is hij een van de beste spelers ter wereld en een goed vriend, dus ik hoop dat hij hier komt spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen