Gisteren gemist: Martens scoort voor Barça, nieuwe directie NAC

28 maart 2019, 00:30   Bijgewerkt: 27 maart 2019, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 27 maart.

Martens helpt Barça aan plek in halve finale Champions League

FC Barcelona heeft zich woensdagavond ten koste van LSK Kvinner geplaatst voor de halve finale van de Women's Champions League. De Spaanse formatie won in Noorwegen met 0-1 dankzij een doelpunt van Lieke Martens. Dat was na de 3-0 zege in de heenwedstrijd ruim voldoende voor een ticket voor de laatste vier. Het Olympique Lyon van Shanice van de Sanden plaatste zich eveneens voor de halve eindstrijd.

NAC Breda kiest voor Eisenga als nieuwe algemeen directeur

Luuc Eisenga gaat als algemeen directeur aan de slag bij NAC Breda. De 46-jarige bestuurder, die pas onlangs vertrok bij sc Heerenveen, gaat voor onbepaalde tijd aan de slag bij de Parel van het Zuiden. NAC heeft eveneens een nieuwe technisch directeur gestrikt: Tom van den Abbeele. De 39-jarige Belg komt over van Sint-Truidense VV en tekent voor drie jaar.

Lukaku: "Nationale ploeg en ik zal altijd haat-liefde blijven"

Romelu Lukaku heeft onthuld waarom hij een haat-liefdeverhouding heeft met de Rode Duivels. De verstoorde relatie begon in 2016, toen België tegen Estland speelde. "Ik scoorde twee goals en zorgde voor een assist. Ik was briljant en we wonnen met 8-1. Toch klonk er boegeroep", legt Lukaku uit.

Bayern breekt clubrecord en strikt Lucas Hernández

Bayern München heeft de tweede aanwinst voor volgend seizoen binnen. Lucas Hernández komt komende zomer voor een clubrecord van tachtig miljoen euro over van Atlético Madrid. De 23-jarige Franse verdediger, die zowel centraal achterin als linksachter uit de voeten kan, tekent in Zuid-Duitsland een contract voor vijf seizoenen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen