Zoet: "Bij mij valt het niet heel erg op en bij Onana wel"

27 maart 2019, 20:58

Volgens Lars Unnerstall is André Onana de beste keeper van de Eredivisie en staat hijzelf samen met Jeroen Zoet op plek twee. De doelman van PSV is het niet helemaal eens met zijn collega van VVV-Venlo. "Dat is door zijn ogen", aldus de Oranje-International.

"Ik ben hier (bij PSV, red.) voor het zesde jaar keeper, landskampioen geworden en heb in de Champions League gespeeld. Op dit moment heb ik zestien doelpunten tegen. Ik denk dat de keeper met de minste tegengoals het nu het beste doet", reageert hij in gesprek met FOX Sports op de uitspraak van Unnerstall, die komend seizoen eerste doelman van PSV hoopt te zijn.

Onana moest dit seizoen in de Eredivisie achttien keer de bal uit het net vissen. "Hij is een totaal andere keeper dan ik", gaat Zoet verder. "Hij is explosiever en heeft een andere stijl van keepen. Bij mij valt het niet heel erg op en bij Onana wel. Hij doet het fantastisch en mede door hem heeft Ajax dit seizoen meerdere keren punten gehaald, maar dat is bij mij ook zo. We zitten allebei op een goed level", brengt hij wat nuance aan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen