Martens helpt Barça aan plek in halve finale Champions League

27 maart 2019, 21:03   Bijgewerkt: 27 maart 2019, 22:37

FC Barcelona heeft zich woensdagavond ten koste van LSK Kvinner geplaatst voor de halve finale van de Women's Champions League. De Spaanse formatie won in Noorwegen met 0-1 dankzij een doelpunt van Lieke Martens. Dat was na de 3-0 zege in de heenwedstrijd ruim voldoende voor een ticket voor de laatste vier. Het Olympique Lyon van Shanice van de Sanden plaatste zich eveneens voor de halve eindstrijd.

LSK Kvinner - FC Barcelona 0-1

Na de 3-0 in Barcelona was het voor FC Barcelona een koud kunstje om het karwei af te maken. Martens nam haar team bij de hand door na zeven minuten het openingsdoelpunt te maken. De Nederlandse aanvalster ontving de bal in het strafschopgebied, legde het leder klaar voor haar rechtervoet en krulde raak in de lange hoek. Verder werd er niet meer gescoord in Lillestrøm. Stefanie van der Gragt kwam niet in actie voor de Catalanen.

VfL Wolfsburg - Olympique Lyon 2-4

Spannender was het bij Wolfsburg - Lyon, waar Van de Sanden als invalster slechts een paar minuten speeltijd kreeg. De Franse formatie had het heenduel met 2-1 gewonnen en kwam in Duitsland binnen 25 minuten met 0-2 voor. Na rust knokten de Duitsers zich echter terug tot 2-2, maar de Françaises kregen het niet benauwd. De titelhouder scoorde nog twee keer en stootte zodoende door naar de halve finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen