Van der Sar overtuigd dat Ajax kan winnen van Juventus

27 maart 2019, 19:10

Edwin van der Sar gelooft heilig in een halvefinaleplaats voor Ajax. Dat vertelt de algemeen directeur tegenover Sport Mediaset. De Amsterdammers zullen dan wel moeten afrekenen met Juventus, dat samen met FC Barcelona wordt gerekend tot topfavoriet voor de Champions League-titel.

"We zijn blij dat we het tot de kwartfinale hebben geschopt. We hopen tegen Juventus net als tegen Real Madrid een hoog niveau te behalen. Het team heeft vertrouwen en is in staat Juventus te verslaan", aldus Van der Sar. "We hebben een jong team, waaraan we met de komst van Dusan Tadic en Daley Blind ervaring hebben toegevoegd.

Cristiano Ronaldo raakte maandag geblesseerd en is zodoende een klein twijfelgeval voor het treffen met Ajax. Van der Sar gaat er echter vanuit dat de Portugees er bij zal zijn Amsterdam. "Ik ken hem goed en weet dat zijn lichaam snel herstelt en dat hij mentaal sterk is. Hij zal er alles aan doen om erbij te zijn, want hij wil winnen en de halve finale bereiken. Maar dat geldt ook voor Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen