ADO zegt drie contracten op en doet viertal aanbieding

27 maart 2019, 15:36

ADO Den Haag heeft alle spelers met een aflopend contract duidelijkheid gegeven. Met Mike Havekotte, Lex Immers (foto), John Goossens en Sheraldo Becker wil de club sowieso verder. Het viertal heeft een nieuwe aanbieding in beraad. De verbintenissen van Erik Falkenburg, Melvyn Lorenzen en Trevor David zijn formeel opgezegd. De eenzijdige optie in het contract van Elson Hooi  is gelicht.

"Met Erik, Melvyn en Trevor zullen we in een later stadium nog kijken of er een gezamenlijke toekomst is", zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As op het clubkanaal van ADO. "De gesprekken met deze spelers zullen binnenkort of in de laatste fase van het seizoen plaatsvinden."

Kishna

De huurovereenkomst van Ricardo Kishna tussen ADO en Lazio loopt na dit seizoen af. Na zijn zware knieblessure speelde de aanvaller alleen nog maar voor de Haagse beloften. "We wisten van te voren dat Ricardo nog een lange weg te gaan had en dat is ook gebleken. We hopen, vooral ook voor hem, dat hij dit seizoen nog op een positieve manier kan afsluiten. Of er eventueel een langer verblijf in zit, hangt af van meerdere partijen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen