PSV-bankzitter Gutiérrez van waarde bij oefenzege Mexico

27 maart 2019, 08:10

Mexicanen Hirving Lozano en Erick Gutiérrez keren met een oefenzege op Paraguay (4-2) terug bij PSV. Lozano zat dinsdagnacht (Nederlandse tijd) negentig minuten op de bank, Gutiérrez had een basisplaats en was ook van waarde voor het elftal van bondscoach Gerardo Tata Martino.

Guti speelde een hoofdrol bij de 2-0 van Mexico in de negende minuut. De PSV-bankzitter legde de bal breed in de zestien en daar liep Paraguayaan Gustavo Gomez ongelukkig tegen de bal, waarmee hij zijn eigen doelman passeerde. Bij de 3-0 van Chicharito gaf Gutiérrez de voorassist. De andere Mexicaanse doelpunten kwamen op naam van Jonathan Dos Santos (1-0) en Luis Mortes (4-0). Gutiérrez, die na 78 minuten naar de kant ging, raakte nog de paal.

Gutiérrez en Lozano kunnen zich met opgeheven hoofd melden bij PSV, dat zich gaat voorbereiden op de kraker van zondag tegen Ajax. Lozano scoorde afgelopen vrijdagnacht (Nederlandse tijd) al in de eveneens gewonnen oefenwedstrijd tegen Chili (3-1). In dat duel viel Gutiérrez in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen