Heerenveen licht opties Bruijn, Woudenberg, Hornkamp en Høegh

26 maart 2019, 18:02

SC Heerenveen heeft de opties in het contract van Daniel Høegh, Lucas Woudenberg, Jizz Hornkamp en Jordy Bruijn gelicht. Het kwartet staat dus ook volgend seizoen sowieso nog onder contract in Friesland, waar de optie van Yuki Kobayashi niet is gelicht. Dat wil echter niet zeggen dat er per se afscheid genomen wordt van de Japanner.

Dat laat de Friese club weten op de website. Ook Stijn Schaars, Morten Thorsby, Pelle van Amersfoort, Doke Schmidt en Jan Bekkema hebben een aflopende verbintenis. Met de meeste van hen gaat Heerenveen 'gewoon' om tafel om te praten over een nieuwe contract, al is de kans groot dat ze wel een formele ontslagbrief ontvangen. Dat is namelijk wettelijk verplicht voor clubs om voor 1 april te doen als ze toch niet met spelers door willen. Alleen met Thorsby wordt sowieso niet meer gesproken: de middenvelder vertrekt na dit seizoen namelijk naar Sampdoria.

Van het kwartet van wie de optie is gelicht, is Høegh - tevens aanvoerder van de Friezen - de meest vaste kracht dit seizoen. Ook Woudenberg en Hornkamp - omgeturnd tot rechtsachter - staan de laatste weken regelmatig in de basis, terwijl Bruijn momenteel wordt verhuurd aan NEC. In hem ziet Heerenveen echter wel [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/345276/sc-heerenveen-verhuurt-bruijn-de-rest-van-dit-seizoen-aan-nec/,_blank,een hoop toekomst,] zo lieten ze eerder al weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen