De Graafschap licht opties in contracten Burgzorg en Tutuarima

26 maart 2019, 16:27   Bijgewerkt: 26 maart 2019, 20:04

Delano Burgzorg en Jordy Tutuarima staan ook volgend seizoen bij De Graafschap onder contract. De opties in hun aflopende verbintenissen zijn gelicht, melden de Superboeren. "Echter, zijn wij nu ook aan het kijken om deze spelers langer aan de club te binden", voegt manager voetbalzaken Peter Hofstede eraan toe.

De Graafschap zegde de aflopende contracten van Robert Klaasen en Sven Nieuwpoort formeel op. De club benadrukt dat de optie voor een langere samenwerking openblijft.  De twintigjarige Burgzorg behoort in de tweede seizoenshelft tot de uitblinkers van De Graafschap. Tutuarima is het hele seizoen al verzekerd van een basisplaats. Nieuwpoort mag af en toe opdraven, Klaasen komt amper aan bod. 

De CAO voor contractspelers Betaald Voetbal Nederland verplicht clubs om spelers met aflopende contracten vóór 1 april duidelijkheid te geven. Eerder deden NAC Breda en FC Utrecht dat ook al. Zo zegde NAC het contract van clubtopscorer Mitchell te Vrede formeel op en deed Utrecht dat bij de verbintenis van reservekeeper [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/347948/fc-utrecht-zegt-aflopend-contract-van-marsman-formeel-op/,_blank,Nick Marsman].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen