Schär mag na dramatisch incident niet spelen bij Zwitserland

26 maart 2019, 15:03

De schrik zit er nog altijd goed in bij Fabian Schär en Zwitserland. De verdediger van Newcastle United verloor zaterdag het bewustzijn na een kopduel in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Georgië.

Schär lag op de grond en slikte zijn tong in. Georgiër Jano Ananidze zag de ernst van de situatie in en hielp de verdediger zodat hij niet stikte. Het incident gebeurde al na 24 minuten, maar Schär speelde de wedstrijd daarna 'gewoon' uit. Dat is tegen de regels van de FIFA. De speler van Newcastle United had uiteraard direct gewisseld moeten worden.

Na de wedstrijd gaf de Zwitser aan dat hij zich niets meer kon herinneren van het ongeval, dat ontstond na een kopduel. "Ik was enkele seconden helemaal van de wereld. Mijn schedel doet nog steeds pijn. En ik heb last van mijn nek en een buil op mijn voorhoofd", zei hij. Zwitserland won de wedstrijd met 0-2.

Zwitserland speelt vanavond wederom in de EK-kwalificatie, maar die wedstrijd gaat aan de neus van Schär voorbij. De verdediger krijgt rust en zal geen minuten maken, hoewel hij dat zelf wel had gewild.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen