Spoorboekje: Champions League Vrouwen, blik op Eredivisie

27 maart 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 27 maart.

Nieuws

Blik weer op de Eredivisie

Na al het interlandgeweld van de afgelopen week gaat de blik weer op de Eredivisie, want ook daar barst het komend weekend weer volledig los. Ajax en PSV gaan bepalen of de titelstrijd in Nederlang voortijdig wordt beslist of dat het nog razend spannend blijft. De eerste voorbeschouwingen komen vandaag ongetwijfeld los. 

Wedstrijden

VfL Wolfsburg - Olympique Lyon (18.15 uur)

Een herhaling van zetten van de Champions League-finale van vorig seizoen. Destijds was er een grote rol weggelegd voor invaller Shanice van der Sanden, die met Lyon de Duitse ploeg versloeg. In het heenduel was de buitenspeler ook slechts invaller, maar won wederom van Wolfsburg. Blijven ze in Duitsland ook overeind?

LSK Kvinner - FC Barcelona (18.30 uur)

Lieke Martens en FC Barcelona staan met anderhalf been in de halve finale van de Champions League Vrouwen. Na de 3-0 in Spanje mag de return tegen het Noorse LSK Kvinner normaliter geen problemen opleveren. Als dat inderdaad zo is, treft Barça in de halve finale Bayern München of Slavia Praag.

Bayern München - Slavia Praag (19.30 uur)

Bayern München is de club van de vele Nederlanders: Jill Roord, Lineth Beerensteyn en reservekeepster Jacintha Weimar zijn actief in Duitsland. Met alleen Beerensteyn in de opstelling, die na een uur werd gewisseld, in actie eindigde het heenduel in Tsjechië onbeslist (1-1). Doet Bayern het in eigen huis overtuigender?

Voetbal op tv

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, talkshow over voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen