Chelsea wil vanwege transferverbod huidige spelers behouden

25 maart 2019, 23:57   Bijgewerkt: 26 maart 2019, 00:06

Door toedoen van de transferban wil Chelsea alle huidige spelers aan boord houden. Die mededeling is gedaan aan de selectie, zegt Andreas Christensen. De 22-jarige Deen ziet zelf een vertrek wel zitten, omdat hij alleen in de Europa League op hoeft te draven. Maar ook voor bijvoorbeeld Eden Hazard zou het een streep door de rekening zijn. De Belg droomt ervan om voor Real Madrid te spelen.

Chelsea mag de komende transferwindows geen nieuwe spelers halen. Daartoe besloot de FIFA omdat The Blues zich niet aan de regels hielden met het vastleggen van jeugdspelers. "De berichten die wij hebben ontvangen is dat Chelsea niet in beroep kan en daarom alle spelers wil behouden", zegt Christensen tegen Ekstra Bladet. "Voor mij is deze situatie heel moeilijk te accepteren."

Die lijkt dus niet gauw te veranderen, ook omdat zijn contract doorloopt tot medio 2022. De 22-jarige verdediger moet het doen met optredens in de Europa League. Extra zuur is dat Christensen zijn basisplaats bij de Deense nationale ploeg ook heeft verloren. "Ik probeer mij te laten zien op de training. Maar dat is moeilijk, omdat we beperkt trainen vanwege de vele wedstrijden. Ik speel alleen in de Europa League, ik hoop dat we daarin zo lang mogelijk actief blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen