Ronaldo zegt dat hij over twee weken kan spelen tegen Ajax

25 maart 2019, 23:34

Cristiano Ronaldo kent geen twijfel: hij verwacht het tweeluik van Juventus  met Ajax te kunnen spelen. De Portugees viel maandagavond uit in het kwalificatieduel van de Europees kampioen met Servië (1-1). Na een klein half uur verliet Ronaldo het veld met ogenschijnlijk een hamstringblessure.

Bij het trekken van een sprint schoot het erin bij Ronaldo. Meteen was het einde oefening en zaaide het uitvallen voor vraagtekens richting de wedstrijden tegen Ajax. "Ik maak mij geen zorgen", klinkt Ronaldo overtuigde in de Portugese media. "Ik ken mijn lichaam en over twee weken ben ik klaar om te spelen."

Het ging bij Ronaldo ook vooral over het teleurstellende resultaat tegen Servië, nadat Portugal vrijdag tegen Oekraïne ook niet verder kwam dan een gelijkspel (0-0). Volgens Ronaldo had de EK-winnaar van 2016 in de tweede helft recht op een penalty vanwege hands.

"Ik denk dat we twee goede wedstrijden hebben gespeeld. Vanavond was zo'n wedstrijd waarin de bal er niet in wilde. We verdienden een duidelijke penalty. Als we in alle competities een VAR hebben, waarom nu niet? Als je verstand hebt van voetbal, dan vind je dat Portugal beide wedstrijden verdiende te winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen