Gisteren gemist: Ronaldo positief over blessure, Ajax haalt Marin

26 maart 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 25 maart.

Ronaldo zegt dat hij over twee weken kan spelen tegen Ajax

Cristiano Ronaldo kent geen twijfel: hij verwacht het tweeluik van Juventus  met Ajax te kunnen spelen. De Portugees viel maandagavond uit in het kwalificatieduel van de Europees kampioen met Servië (1-1). Na een klein half uur verliet Ronaldo het veld met ogenschijnlijk een hamstringblessure.

'Ajax legt 12 miljoen euro neer voor smaakmaker Standard Luik'

Ajax staat op het punt de eerste aankoop voor volgend seizoen te presenteren. Het gaat om de 22-jarige Razvan Marin van Standard Luik, zo meldt De Telegraaf. De Roemeen, voor wie Ajax naar verluidt twaalf miljoen euro betaalt, wordt de opvolger van Frenkie de Jong genoemd.

Portugal gelijk, Ronaldo valt uit en smerige tackle Pepe op Tadic

Europees kampioen Portugal kent een teleurstellende start van de EK-kwalificatie. Na de 0-0 van vrijdag tegen Oekraïne eindigde de thuiswedstrijd van maandag tegen Servië ook onbeslist (1-1). Extra grote domper was het uitvallen van Cristiano Ronaldo. Ook Pepe liet weer van zich spreken met een schandalige overtreding op Dusan Tadic. In de dezelfde groep liet Luxemburg Oekraïne ontsnappen.

NAC Breda zegt contracten Te Vrede en zeven anderen formeel op

NAC Breda heeft acht aflopende contracten formeel opgezegd. Het betreft onder andere de verbintenis van clubtopscorer Mitchell te Vrede. Dit besluit betekent niet direct dat het achttal ook vertrekt bij de Eredivisie-hekkensluiter. De spelers kunnen later alsnog een aanbieding krijgen, maar hangt dat ook af van al dan niet degraderen.

Oranje onder 20 blijft toplanden voor en wint oefentoernooi

Oranje onder 20 heeft de Elite League gewonnen. Het elftal van  Bert Konterman bleek maandagavond een maatje te groot voor Tjsechië (0-2), wat tegelijkertijd de eindzege van het oefentoernooi opleverde. De Nederlandse beloftenploeg hield daarmee toplanden als Portugal, Italië, Duitsland en Engeland onder zich. Tegen de Tsjechen waren Jay-Roy Grot en Dylan Vente verantwoordelijk voor de doelpunten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen