Deschamps reageert ook op veelbesproken dopingsuggestie Endt

25 maart 2019, 16:04

David Endt heeft zich niet populair met zijn suggestie dat Juventus in 1996 op oneerlijke wijze de Champions League-finale van Ajax heeft gewonnen. Net als Alessio Tacchinardi en Ciro Ferrara heeft ook Didier Deschamps gereageerd op de uitspraken van de voormalig teammanager van de Amsterdammers.

"We willen revanche voor de finale in 1996, het Juventus van die tijd was misschien een beetje gedrogeerd", zei Endt onlangs in een interview met Radio Kiss Kiss. Tacchinardi reageerde woedend op die uitspraak, maar Deschamps lijkt wat minder moeite te hebben met de beschuldiging. "Er worden altijd uitspraken gedaan die twijfel zaaien, maar daar is geen enkele reden voor. Er is maar één waarheid. En die ligt op het veld", zegt de Franse bondscoach tegen Sport Mediaset.

"Ik heb de uitspraken van de beroemde David Endt gehoord. Ik kan je vertellen: dat is een schande", zei Tacchinardi eerder. "Het team van toen heeft vanaf het begin hard gewerkt om de Champions League terug te brengen naar Turijn. Die droom is werkelijkheid geworden. Dus nogmaals, schaam je! Ik hoop dat deze woorden een extra stimulans zijn om Ajax opnieuw te elimineren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen