Marokko vraagt opheldering over afmelding Messi

25 maart 2019, 14:51   Bijgewerkt: 25 maart 2019, 15:06

Bij de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) zet men zijn vraagtekens bij de afwezigheid van Lionel Messi voor het oefenduel tussen Marokko en Argentinië. De aanvaller van FC Barcelona is na de verloren wedstrijd tegen Venezuela (1-3) afgehaakt bij de Argentijnse selectie. Volgens de officiële lezing is Messi geblesseerd.

De Marokkaanse bond vraagt zich echter af of Messi wel daadwerkelijk geblesseerd is. In een officiële verklaring laten de Marokkanen weten dat zij om opheldering hebben gevraagd bij de Argentijnse voetbalbond. Eerder circuleerde al het gerucht dat Messi, die tegen Venezuela zijn terugkeer maakte bij de nationale ploeg, tijdens de interlandperiode slechts één wedstrijd zou spelen.

De bonden hebben contractueel vastgelegd dat zij in de sterkste opstelling zullen aantreden in de vriendschappelijke wedstrijd die in Tanger wordt afgewerkt. De kans is aanwezig dat naast Messi ook Hakim Ziyech dinsdag zal ontbreken. De Ajacied ondervindt last van een lichte blessure en miste afgelopen vrijdag ook al het duel met Malawi (0-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen