Mourinho verwacht dat gebrek aan ervaring Ajax gaat opbreken

25 maart 2019, 13:24

Hoewel er nog vier Premier League-teams actief zijn in de Champions League, verwacht José Mourinho niet dat een Engelse club het tot de finale gaat schoppen. De Portugese trainer wijst twee favorieten aan voor de Champions League-winst: FC Barcelona en Juventus. Laatstgenoemde club is Ajax' tegenstander in de kwartfinale.

Omdat Mourinho een finaleplek voor Juventus voorspelt, gaat hij er automatisch vanuit dat de Italianen de dubbel met Ajax zullen overleven. "Wie favoriet zijn? Ik denk Juventus en FC Barcelona. De Engelse clubs hebben net als Ajax en FC Porto een goede ploeg, maar het ontbeert ze aan ervaring", vertelt hij aan beIN SPORTS.

Eerder sprak Mourinho soortgelijke woorden over het team van trainer Erik ten Hag. "Ajax heeft een jong team met een mooie speelstijl, maar ze zijn vaak niet slim genoeg om te concurreren met de Europese topclubs. Twee jaar geleden speelde ik met Manchester United de Europa League-finale tegen Ajax. Toen zag ik precies wat ik verwachtte: een goed, technisch uitstekend team, maar wel een beetje naïef", zei hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen