Spoorboekje: gesprek met Van Drongelen, Marokko komt in actie

26 maart 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 26 maart.

Specials

Interview met Rick van Drongelen

Hij is pas twintig jaar, maar speelt binnenkort al zijn honderdste duel als profspeler: Rick van Drongelen. De verdediger van Hamburger SV is één van de vaandeldragers van Jong Oranje en wil met zijn club terugkeren naar de Bundesliga. In gesprek met FCUpdate.nl gaat hij in op zijn eigen ontwikkeling en zijn rol bij Jong Oranje.

Wedstrijden

Jong Oranje - Jong Egypte (17.00 uur)

Na de bloedeloze remise tegen de Verenigde Staten speelt Jong Oranje vanmiddag zijn tweede oefenwedstrijd van het trainingskamp in Spanje. Ditmaal neemt het team van bondscoach Erwin van de Looi het op tegen Egypte. Weet Jong Oranje nu wel te winnen? En houdt Van de Looi vast aan dezelfde namen, of gaat hij rouleren? 

Noorwegen - Zweden (20.45 uur)

Een Scandinavisch onderonsje waarbij niet alleen prestige, maar ook belangrijke punten op het spel staan. Groep F is één van de sterkste EK-kwalificatiegroepen met naast Noorwegen en Zweden ook Spanje, Roemenië, Malta en Faeröer Eilanden. De Noren staan na één wedstrijd op nul punten, terwijl Zweden al een keer wist te winnen.

Marokko - Argentinië (20.45 uur)

In Tanger hoopte de Marokkaanse voetballiefhebber Lionel Messi live aan het werk te zien, maar de Argentijnse speler heeft zich met een blessure afgemeld voor de oefeninterland. Hakim Ziyech, die kampt met een lichte blessure, komt daarnaast mogelijk eveneens niet in actie. Met name de afwezigheid van Messi haalt de glans van de wedstrijd, maar het geeft de Marokkanen ook wat meer kans om een topland te verslaan.

Voetbal op tv

20.00 uur: Marokko - Argentinië, FOX Sports 4, live verslag van de oefeninterland

20.15 uur: EK Voetbal Switch, Ziggo Select, schakelprogramma EK-kwalificatieduels

20.45 uur: Zwitserland - Denemarken, Ziggo Voetbal, live verslag van het EK-kwalificatieduel

20.45 uur: Noorwegen - Zweden, Ziggo Extra, live verslag van het EK-kwalificatieduel

20.45 uur: Bosnië-Herzegovina - Griekenland, Ziggo Docu, live verslag van het EK-kwalificatieduel

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen