Koster langer bij Willem II: "Heb er nog veel plezier in"

24 maart 2019, 16:52

Adrie Koster is bezig aan een prima seizoen bij Willem II en de samenwerking bevalt beide partijen tot dusver prima. De coach besloot daardoor onlangs met twee jaar bij te tekenen en is blij dat hij in Tilburg kan blijven werken.

Aan rustig thuiszitten wil hij nog absoluut niet denken. "Zeker niet", zegt de trainer tegen Omroep Brabant. "Ik voel me nog fit genoeg om met zo'n groep aan de slag te gaan en heb er nog veel plezier in om die gasten beter te maken en wedstrijden te winnen. Onderdeel zijn van het proces maakt het mooi om te doen."

Willem II maakt zich uiteraard nog op voor een geweldig seizoensslot, aangezien de confrontatie met Ajax in de bekerfinale nog op het menu staat. "De competitie heeft nu voorrang, maar je leeft er wel naar toe", zegt Koster, die met zijn ploeg vorige week nog in De Kuip speelde. Die wedstrijd werd knap gewonnen en de trainer hoopt dat er ook tegen Ajax gestunt kan worden. "Als je normaal gesproken tien keer tegen Ajax speelt, zal je misschien zeven à acht keer verliezen en er een gelijkspelletje uit slepen, maar het blijft voetbal en daarin is álles mogelijk. Dat hebben we de laatste wedstrijden wel bewezen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen