Klaagzang van Assaidi viel niet in goede aarde bij Pusic

24 maart 2019, 15:48

Marino Pusic is deze week met Oussama Assaidi in gesprek gegaan over zijn optreden bij De Tafel van Kees. De aanvaller van FC Twente deed na de gewonnen wedstrijd tegen FC Volendam (5-0) zijn beklag over het feit dat hij geen speelminuten kreeg. De klaagzang van Assaidi beviel Pusic allerminst.

"Het plan was om vrijdag minuten te maken, maar dat is niet gebeurd. Dus heeft de trainer wat uit te leggen", zei Assaidi, die door blessureleed dit seizoen nog nauwelijks in actie is gekomen in Enschede. "Het was geen goed interview, dat weet hij zelf ook", zegt Pusic tegen FOX Sports. "Hij weet hoe het in elkaar steekt, maar we hebben het uitgepraat en het ligt achter ons. Soms zeggen spelers dingen in emotie. Dat is ergens begrijpelijk, maar het is niet goed geweest."

"Iedereen die met mij samenwerkt, weet dat het teambelang altijd boven het individuele belang staat. Ongeacht je naam en faam en of je het nou wel of niet leuk vindt", gaat Pusic verder. De trainer stelt dat hij een 'prima en verhelderend' gesprek heeft gehad met Assaidi. "Als zoiets gebeurt, zou ik het op prijs stellen als er hoor en wederhoor wordt toegepast. Jullie kunnen mij bellen en er vragen over stellen. Nu is het te laat, het speelt geen rol meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen