Van Persie wil zich niet committeren aan nieuwe functie

24 maart 2019, 14:55

Robin van Persie is er nog niet helemaal over uit wat hij volgend seizoen gaat doen. De 35-jarige aanvaller, die binnenkort zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, heeft met Feyenoord gesproken over zijn toekomst. Van Persie wil zich echter nog niet aan iets committeren.

"We hebben een gesprek gehad, dat is het eigenlijk. Wat ik al zei: ik ga geen committent aan voor een seizoen. Ik weet niet precies hoe dat gaat lopen", aldus Van Persie tegenover RTV Rijnmond. "We hebben een beetje gebrainstormd hoe Feyenoord en ik dingen zien. We gaan kijken, maar voor mij persoonlijk is gewoon zo dat ik op 12 mei stop bij Feyenoord."

Technisch directeur Martin van Geel vertelde een week geleden dat Feyenoord Van Persie wil behouden als specialistentrainer. "We zijn daar over in gesprek en Robin staat er voor open", zei hij toen tegen FOX Sports. Van Persie maakte in oktober bekend aan het einde van het seizoen te stoppen als profvoetballer. De aanvaller begon zijn loopbaan bij Feyenoord en speelde daarna voor Arsenal, Manchester United, Fenerbahçe en weer Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen