Kristensen: "Niet het moment na te denken over een transfer"

24 maart 2019, 13:48

Ajax betaalde iets meer dan een jaar geleden 5,5 miljoen euro voor de komst van Rasmus Kristensen, maar de Deense verdediger is er vooralsnog niet in geslaagd een basisplaats te veroveren. Het gebrek aan speeltijd is mede te verklaren door de razendsnelle ontwikkeling van Noussair Mazraoui, de onbetwiste rechtsback van Ajax. Kristensen gooit de handdoek nog niet in de ring, maar hoopt dat de situatie snel verandert.

"Ik speel in een verschrikkelijk goed team dat maar blijft winnen. Zo gaat het nu eenmaal soms in de voetballerij. Ik werk iedere dag hard om de situatie te veranderen, maar dat is lastig als anderen op mijn positie zo'n hoog niveau halen", aldus Kristensen tegen Bold. "Mazraoui is de eerste keus, daar bestaat geen twijfel over. Als het gaat tussen Joël Veltman en mij, dan gaat het om wat voor type speler nodig is. Ik ben iets aanvallender ingesteld, Veltman wat verdedigender."

"Als de situatie niet verandert bij Ajax, moet ik op zoek naar iets anders. Maar zover is het nu nog niet. We gaan een spannende periode tegemoet met de club, dus er is geen reden om na te denken over andere dingen. Het is niet het moment om na te denken over een transfer", aldus Kristensen, die tot nu toe 21 keer in actie kwam voor Ajax.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen