Seleçao-debuut lonkt voor Neres na opmerking Tite

24 maart 2019, 09:50

David Neres kwam zaterdag niet van de bank, maar maakt dinsdag waarschijnlijk alsnog zijn debuut voor het Braziliaans elftal. Na de teleurstellende remise tegen Panama (1-1) heeft Tite aangekondigd dat hij tegen Tsjechië andere spelers speeltijd gaat geven. "Ik wil nu jonge spelers de kans geven om zich te laten zien", aldus de bondscoach.

Neres behoort deze interlandperiode voor de eerste keer tot de selectie van de Seleçao. De 22-jarige Ajacied werd opgeroepen nadat Real Madrid-aanvaller Vinicius Junior met een blessure afhaakte. Zaterdag kwam Neres in de eerste van de twee oefeninterlands nog niet in actie. Vanaf de bank zag hij zijn landgenoten flink teleurstellen. "Dit is een slecht resultaat. De eerste helft was ondermaats, maar door aanpassingen in de rust ging het de tweede helft wat beter", wordt Tite geciteerd door Braziliaanse media.

De bondscoach is ondanks het resultaat niet helemaal ontevreden. "We speelden niet briljant, maar ook niet heel slecht. Dat is de fase waarin we ons bevinden. Als we naar de Copa America gaan, worden de verwachtingen hoger. Ik verwacht dat we creatiever zijn. Het middenveld stond nog niet helemaal goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen