Messi meldt zich met liesblessure af bij Argentinië

23 maart 2019, 09:51

Lionel Messi heeft de Argentijnse ploeg alweer verlaten. Hij blijft in Spanje, waar Argentinië vrijdag pijnlijk onderuit ging in de oefeninterland tegen Venezuela (1-3). Het elftal van bondscoach Lionel Scaloni oefent dinsdag nog in en tegen Marokko.

Volgens de officiële lezing kampt Messi met een liesblessure. Eerder was al duidelijk dat La Pulga alleen de wedstrijd tegen Venezuela zou spelen. Dit met het oog op het drukke programma van FC Barcelona dat naast de competitieverplichtingen ook strijdt om de Champions League en de Copa del Rey.

Hoe dan ook, zijn terugkeer in de nationale ploeg resulteerde in een teleurstelling. Messi speelde voor het eerst sinds het wereldkampioenschap weer een interland, maar is dat er een om snel te vergeten. Ook al treft Messi geen blaam, vindt Scaloni. "Het is een zeldzaamheid dat hij de wedstrijd niet kon dragen, maar het zijn anderen die meer moeten geven", zegt Scaloni tegen TyC Sports.

Voor Argentinië dienen de oefeninterlands ter voorbereiding op de Copa America van komende zomer. Na de nederlaag tegen Venezuela ligt er nog voldoende huiswerk. "Dit is een stap terug voor ons. Zaken moeten beter, maar gelukkig gebeurt het nu in een oefenwedstrijd. De doelpunten die we tegen kregen hebben niets te maken met de speelwijze, maar met de houding. Spelers moeten weten wat ze moeten doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen