Courtois haalt uit: "Spaanse pers wil mij vermoorden"

22 maart 2019, 18:57   Bijgewerkt: 22 maart 2019, 23:14

Thibaut Courtois maakt een moeilijk seizoen door. De Belgische doelman is in zijn eerste jaar bij Real Madrid vaak het mikpunt van kritiek geweest en is inmiddels zijn basisplaats zelfs kwijtgeraakt. De aanhoudende kritiek van met name de Spaanse media is Courtois helemaal zat.

Courtois heeft in het Madrileense shirt al de nodige foutjes gemaakt en blunderde donderdag ook in het Belgisch elftal. Ondanks de mindere periode houdt de 26-jarige keeper het vertrouwen in zichzelf. "Ik zie mezelf nog steeds als één van de betere doelmannen, ondanks dat de Spaanse pers zijn best doet mij te vermoorden", wordt Courtois geciteerd door Marca.

"Ik voel me sterk en op m'n gemak omdat ik weet dat ik goed train en speel", aldus de Belg, die na zijn flater tegen Rusland al bijval kreeg van bondscoach Roberto Martínez. "Je kunt de klasse van spelers meten aan hoe ze reageren na een tegenslag. Hij deed voort zoals we voorbereid hadden. Door de manier waarop hij op zijn fout reageerde, vond ik dit een nog indrukwekkendere prestatie van Thibaut", zei de Spanjaard.

Lees ookCourtois krijgt steun van bondscoach en ploeggenoten na blunder

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen