Overmars sluit zomerse terugkeer Vertonghen en Alderweireld uit

Overmars sluit zomerse terugkeer Vertonghen en Alderweireld uit

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 maart 2019 – Marc Overmars heeft zowel Jan Vertonghen als Toby Alderweireld onlangs gepolst over een terugkeer naar de Eredivisie. De Belgische verdedigers van Tottenham Hotspur staan niet onwelwillend tegenover een tweede periode bij Ajax, maar zullen komende zomer nog niet de overstap maken. Dat bevestigt Overmars in gesprek met Inside Ajax.

In de wekelijkse talkshow wordt Overmars gevraagd of hij weer van plan is om spelers uit de Premier League aan te trekken, zoals Vertonghen en Alderweireld.  "Dat is wel grappig. Die spelers roepen natuurlijk altijd: we komen graag weer terug naar Amsterdam. Dan ga je ze keurig even bellen en is het vaak: je moet nog even een paar jaar wachten. Dus ik denk dat we voor deze twee spelers even geduld moeten hebben en kijken wat de toekomst brengt. Het is nog te vroeg", benadrukt de directeur voetbalzaken.

Vertonghen heeft nooit onder stoelen of banken dat hij een terugkeer naar Ajax wel ziet zitten. Onlangs zei hij dat de Amsterdamse club altijd een optie voor hem zou zijn. Alderweireld sprak niet lang geleden soortgelijke woorden, al liet hij toen weten dat hij eerst nog wel in het topvoetbal actief wil blijven. "Als ik terugkeer, wil ik zeker iets bijbrengen. En niet alleen in de kleedkamer", zei hij tegen De Telegraaf.

gerelateerd