PSV'er Pereiro scoort namens Uruguay, Doan met Japan onderuit

22 maart 2019, 14:32   Bijgewerkt: 22 maart 2019, 15:29

Gastón Pereiro mag bij PSV dan wel in een mindere fase zitten, bij de nationale ploeg van Uruguay heeft hij zich vrijdagmiddag van zijn beste kant laten zien. De aanvallende middenvelder maakte tegen Oezbekistan het openingsdoelpunt en droeg zo zijn steentje bij aan de 3-0-zege tijdens de vriendschappelijke China Cup. Dankzij twee treffers van Cristhian Stuami werd uiteindelijk de eindstand bereikt.

Al na vijf minuten was het raak voor de PSV'er. Op aangeven van oud-Ajacied Nicolás Lodeiro - hij hield de bal met moeite binnen en gaf vervolgens laag voor - schoot de aanvaller met zijn linkervoet zacht raak in de verre hoek. Pereiro bleef negentig minuten binnen de lijnen voor Uruguay, dat via Stuani na ruim twintig minuten en vlak voor tijd nogmaals scoorde.

Japan - Colombia 0-1

Ritsu Doan heeft in een oefenwedstrijd van Japan het verschil niet kunnen maken tegen Colombia. De aanvaller speelde zeventig minuten mee, maar zag hoe Radamel Falcao na ruim een uur voetballen het enige doelpunt van de wedstrijd maakte vanaf de strafschopstip. De door Ajax verhuurde Luis Orejuela bleef negentig minuten op de bank, oud-Ajacied Davinson Sánchez stond wel in de basis. Ook Yuki Kobayashi was van de partij.

Overige uitslagen:

Zuid-Korea - Bolivia 0-0

Verenigde Staten - Ecuador 1-0

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen