'NAC Breda komt inderdaad uit bij Brood, Vrede assistent'

22 maart 2019, 08:07   Bijgewerkt: 22 maart 2019, 11:43

Ruud Brood wordt - zoals verwacht - de nieuwe trainer van NAC Breda. De club en oefenmeester waren al in 'verregaande gesprekken' maar zijn er naar verluidt dan toch echt uit gekomen. De coach wordt vermoedelijk op korte termijn gepresenteerd en Regillio Vrede wordt zijn assistent-trainer in Breda.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Brood laat zich niet afschrikken door de slechte positie van NAC Breda en tekent in principe tot het einde van dit seizoen. Eerder kwam ook al wel naar buiten dat hij langer wil blijven dan de nog resterende acht Eredivisie-duels om bij degradatie nog het een en ander op te bouwen bij de club. Eerder toonde de coach bij NEC al aan over het kunstje van promoveren te beschikken: in 2005 werd hij met 101 punten kampioen van de Eerste Divisie.

Bij Roda JC werkte Brood eerder al samen met Vrede. Verder was hij nog werkzaam bij Helmond Sport, Heracles Almelo, en bij PSV als assistent. Ook in Breda was hij aan het begin van zijn trainersloopbaan al jarenlang werkzaam als assistent-coach. Zonder Mitchell van der Gaag boekte NAC Breda donderdag eindelijk weer eens een (oefen)zege: Royal Antwerp werd verslagen (0-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen