Scorende Memphis blinkt weer uit in Oranje: "Ik geniet hier"

21 maart 2019, 23:21   Bijgewerkt: 22 maart 2019, 11:17

Memphis Depay heeft wederom laten zien dat hij zich kiplekker voelt in het Nederlands elftal. De aanvaller scoorde donderdag twee keer en leverde een assist af tegen Wit-Rusland (4-0). De aanvaller heeft weer genoten in het shirt van Oranje.

Memphis was in de slotfase meermaals dicht bij een hattrick. "Als je er twee maakt, dan wil je altijd die derde. Mijn aanname was alleen niet helemaal goed. Ik bewaar 'm wel voor de volgende keer", lacht hij tegenover de NOS. Al binnen de minuut zorgde hij voor de eerste goal van de avond.

De speler van Olympique Lyon geeft toe dat die goal Oranje hielp. "De start was prima, als je zo begint gaat een avond vanzelf makkelijker. We zeiden het ook al tegen elkaar voor we naar buiten gingen: de eerste tien minuten wilden we gelijk op zoek naar dat doelpunt. Dan moet je ook een beetje geluk hebben", weet Memphis.

De aanvaller geeft toe dat hij zich bijzonder lekker voelt in het shirt van Oranje. "Ik denk dat ik daar niet zoveel over hoef te zeggen. Ik geniet hier met de jongens en krijg het vertrouwen van de trainer. Dit is een goede groep met een goede staf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen