Veelbesproken Icardi hervat de training bij Internazionale

21 maart 2019, 15:54   Bijgewerkt: 21 maart 2019, 16:08

Goed nieuws voor Internationale; er lijkt een einde te komen aan de soap rondom aanvaller Mauro Icardi. De spits ontbrak de afgelopen zes weken bij de Italiaanse topclub, maar heeft donderdag de training weer hervat. Dat is het eerste teken van een oplossing in de soap die de club en Icardi al weken bezighoudt. Zeker is nu in elk geval wel dat hij inderdaad weer helemaal fit is.

"De waarheid is dat we Mauro gevraagd hebben of hij weer wilde trainen", zei Spalletti twee weken geleden op de persconferentie na het Europa League-duel met Eintracht Frankfurt (0-0) over de Argentijn. Eerst was Icardi - wiens aanvoerdersband was afgenomen door Luciano Spalletti - geblesseerd, maar vervolgens kwam de club met een officieel [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346288/internazionale-komt-met-statement-geen-knieblessure-bij-icardi/,_blank,statement] waarin hij fit werd verklaard.

Zijn aanvoerdersband werd afgenomen omdat Icardi zijn contract niet zou willen verlengen en daarop ontstak de spits in woede en speelde sinds 9 februari geen minuut meer. Ook de supporters gingen zich roeren in de zaak: er werd een eerst een steen gegooid naar de auto waarin zijn vrouw/zaakwaarnemer Wanda Nara en de drie kinderen van het koppel zaten. Vervolgens toonden ze zich kritisch richting de spits op de sociale kanalen en middels spandoeken in het stadion.

Overigens is het contract, daar waar de hele zaak mee begon, van Icardi nog altijd niet verlengd. De aanvaller zou in de belangstelling staan van onder andere Real Madrid, dat in hem de nieuwe aanvalsleider ziet. Voorlopig staat hij nog tot en met 2021 onder contract in Milaan, waar hij dit seizoen al vijftien keer scoorde. Inmiddels heeft hij de training dus in elk geval weer hervat.

Lees ookInter en Icardi zetten eerste stap richting verzoening

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen