PEC Zwolle verslaat De Graafschap in oefenduel mét Koppers

PEC Zwolle verslaat De Graafschap in oefenduel mét Koppers

21 maart 2019 – PEC Zwolle heeft donderdag in een oefenwedstrijd afgerekend met De Graafschap. De ploeg van Jaap Stam maakte liefst vier treffers, via Clint Leemans, Stanley Elbers, Lennart Thy en Zian Flemming. Ook speelde Dico Koppers, hij stond maandenlang aan de kant met blessureleed, voor het eerst weer negentig minuten mee in het duel waarbij aan beide kanten veel reserves meespeelden.Zo was bij De Graafschap de geschorste Fabian Serrarens negentig minuten van de partij, die in de Eredivisie de komende wedstrijd nog steeds ontbreekt. De Superboeren waren via Stef Nijland nog wel op voorsprong gekomen, maar vijftig minuten later stond de ploeg met 4-1 achter. Via Serrarens kwam er nog wel een eretreffer op de borden.

In februari eindigde het duel tussen beide ploegen nog in een 0-3 zege voor De Graafschap, dat eerder dit seizoen in de Eredivisie met 0-2 verloor en in de KNVB Beker met liefst 2-5 ten onder ging. Destijds maakte Flemming vier doelpunten.

Opstellingen:
PEC Zwolle: Boer, Ehizibue (46. Bajselmani), Van Polen, Bouy, Koppers, Leemans, Dekker, Flemming, Van Crooij (69. Van Duinen), Thy (81. Hamer) en Elbers.

De Graafschap: De Graafschap: Rondeel, L. Nieuwpoort, Hekkers (75. Janssen), S. Nieuwpoort (57. Huntelaar), Ligeon, Klaasen, Bakker, Olijve, Van Mieghem (75. Bosma), Nijland (65. Vergara-Berrio) en Serrarens.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019